вторник, 28 декември 2010 г.

Коледна къщичка

Весели празници приятели!!! Желая ви много слънчеви дни в душата, много усмивки в джоба, куп целувки раздадени и още толкова получени. Желая ви позитивни мисли всеки ден, добри приятели всеки час и любящо семейство всяка минута!!!




Ще участваме цялото семейство с тази орехова къщичка в конкурса на Двете елши за коледни украси. Това е и първото ми участие в подобни конкурси или предизвикателства.
"Участваме" защото много хора участваха в изработването и изяждането и. Виждате трима от участниците(синът ми и двама племеника). Картонените шаблони скрои мъжът ми с покрив до долу, за да не пада тежеста върху основата. Ореховото тесто - свекърва ми, която е майсторка на всякакви видове теста. Украсяването-аз с трите деца. Залепването на тестото стана много сполучливо благодарение на белия айсинг.(Милена, много благодаря за урока) Племеника прилежно намаза айсинга навсякъде. Карамелената ограда направи племенницата ми, както и дръвчето от клонки и конци. Кошарката от клонки много дъъълго я връзвахме с конци, за да пъхнем вътре бонбоните.Синът ми и племенницата подредиха керемидките. Аз помагах и снимах, помагах и снимах. Мога да кажа, че беше многочасово удоволствие за всички нас!!!

петък, 10 декември 2010 г.

toy for christmas tree

Време е да се подготвим за Коледа, да украсим домовете си, да стоплим сърцата си и да отправим своите сърдечни послания към любимите си хора. Време е да помечтаем, да си пожелаем и да се надяваме, че по Коледа се случват чудеса.
Toy for Christmas tree


Berry Merry Christmas by Sunny Scrap Designs
http://matrioshkiscrapdesigns.com/shop/-Berry-Merry-Christmas-by-Sunny-Scrap-Designs.html