вторник, 28 декември 2010 г.

Коледна къщичка

Весели празници приятели!!! Желая ви много слънчеви дни в душата, много усмивки в джоба, куп целувки раздадени и още толкова получени. Желая ви позитивни мисли всеки ден, добри приятели всеки час и любящо семейство всяка минута!!!




Ще участваме цялото семейство с тази орехова къщичка в конкурса на Двете елши за коледни украси. Това е и първото ми участие в подобни конкурси или предизвикателства.
"Участваме" защото много хора участваха в изработването и изяждането и. Виждате трима от участниците(синът ми и двама племеника). Картонените шаблони скрои мъжът ми с покрив до долу, за да не пада тежеста върху основата. Ореховото тесто - свекърва ми, която е майсторка на всякакви видове теста. Украсяването-аз с трите деца. Залепването на тестото стана много сполучливо благодарение на белия айсинг.(Милена, много благодаря за урока) Племеника прилежно намаза айсинга навсякъде. Карамелената ограда направи племенницата ми, както и дръвчето от клонки и конци. Кошарката от клонки много дъъълго я връзвахме с конци, за да пъхнем вътре бонбоните.Синът ми и племенницата подредиха керемидките. Аз помагах и снимах, помагах и снимах. Мога да кажа, че беше многочасово удоволствие за всички нас!!!

8 коментара:

  1. Еха, толкова сладка и сладка :) къщичка!Още по-хубаво е колко хора са участвали в направата й. Успех в предизвикателството!
    Весело посрещане на Новата Година! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Приказна къщичка сте направили :)

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасно е когато семейството е заедно и създава красиви и вкусни неща,това е истинският миг на празника!!!Успешна,нова година ти желая и приятно творене,с любовта и споделените мигове на цялото семейство!!!Весел празник!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Като Андерсенова приказка! Чудесна къщичка сте сътворили, а децата греят от удовлетворение и щастие! Весели празници и успешна Нова година!

    ОтговорИзтриване
  5. Мерси много момичета за коментарите, беше много вкусна къщичката. Догодина пак!

    ОтговорИзтриване
  6. 6tastliva nova godina! mnogo 6tastie, usmivki i val6ebni migove.

    http://design-elements-blog.com/

    ОтговорИзтриване
  7. Нелличка, привет, с Новым Годом вас, всего вам самого доброго! рада, что ты ко мне заглянула!

    ОтговорИзтриване
  8. Ha Nelly,

    Wat een schitterend mooi blog heb je, kijk mijn ogen bij je uit...En dit is z'n gezellige tijd, en erg ...lekker hi,hi,

    Warme groetjes,
    Anita.

    ОтговорИзтриване

Коментарът ти е важен за мен!Благодаря!!!
Thanks a lot for your coments!!!