събота, 18 юни 2011 г.

365 дни щастие (Box with 365 positive thoughts)

Hi girls!
Ever wondered what to give your friend who is positive, radiant and selfless person ... yet you think that not enough special gift and that it has done more for you. It is Damayanti and she is a GOOD digital designer here - I used her papers and elements of "Happiness is... " to make this box with 365 positive luck - one for each her positive day. Great start to the day!!!


Здравейте момичета!
Както винаги емоционалните излияния най-често се случват през нощта, когато си прекалил с кафето или когато си отлагал публикацията за по-специален момент... Предизвикателството на Двете елши "2 в 1" е това, което ме провокира да споделя с вас какво бих направила за приятел:)))

Питали ли сте се какво да подарите на приятелка, която е позитивен, лъчезарен и всеотдаен човек...все ви се струва че не е достатъчно специален подаръка и че тя е направила много повече за вас.

Беше февруари месец и знаех, че след един месец Ива(Дамаянти)ще има рожден ден и ако искам да направя специален подарък за нея трябва да започна месец по-рано. Запретнах ръкави!!! Потърсих в интернет 365 позитивни мисли и послания, но тъй като не намерих достатъчно позитивни, понаписах и аз няколко. След двуседмично сърфиране и няколко писателски участия от моя страна успях да ги събера.
За толкова позитивен човек - позитивен подарък!
Използвах хартиите и елементите от нейн дигитален кит, който се казва Happiness is...
(тук е момента да кажа, че Дамаянти е уебдизайнер в известен магазин за дигитални скрапове, ето тук )и направих кутия с 365 ПОЗИТИВНИ КЪСМЕТЧЕТА. Принтирах на красивите хартии късметчетата, завързах ги едно по едно с канапче, принтирах елементите и с тях аранжирах кутията. Ето и резултата:Всяка сутрин 365 дни, началото на деня и ще бъде слънчев...
И след като си отправил 365 позитивни послания и пожелания, една семпла картичка е достатъчна да допълни подаръка.


Ето и още снимки от кутията.Сърдечен подарък за СЪРДЕЧЕН приятел!

12 коментара:

 1. Страхотна идея ! И много красива кутия се е получила !:)

  ОтговорИзтриване
 2. Нели, подаръкът ти е страхотен, изработен с много любов, търпение и прецизност! Приятелката ти е останала очарована. Много красиви кутия и картичка! Успех!

  ОтговорИзтриване
 3. Идеята е превъзходна и се е получила много красива!Успех!

  ОтговорИзтриване
 4. Нели, много хубав подарък. Много е приятно денят ти да започва позитивно. :)Аз съм голям фен на цветовата комбинация, която си избрала.

  ОтговорИзтриване
 5. Дааааааааа, не знам какво да кажа....т.е. от къде да започна :)))
  Никой не може да си представи усещането ако не го е изпитал, от това да получиш такъв подарък!
  Бях шокирана и ми идеше да подскачам като малко дете :))))
  Денят ми е свързан с тези малки свитъчета които с нетърпение чета на глас и те усмихват деня ми!
  И всеки път като махам връчицата си мисля за това колко трябва да те обича приятел за да посвети толкова време, търпение и труд и да направи нещо като това?!
  Нел, благодаря ти от все сърце за това, че си ми приятел, от тези на които може да разчиташ и ти е приятно във всеки един момент! Благодаря и за този подарък който ми дарява усмивка и по нещо ценно всеки ден!!!
  И понеже стана прекалено задушевно писанието ми, да ти кажа, че още от сега се чудя, какво ще правя догодина без късметчета и позитивни мисли???? :)))))))
  Благодаря! <3

  ОтговорИзтриване
 6. oh my word.. not only is this a great idea but absolutely fantastic looking and perfectly worked! what a wonderful gift!!!
  {hugs} Sylvia

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотен и много оригинален подарък!Чудесна идея и изпълнение!

  ОтговорИзтриване
 8. Very cool idea! The flowers are beautiful. I love the thought of a year's worth of positve thoughts:)

  Thank you for following my blog, Paper Compulsions. I am following yours now too.

  ОтговорИзтриване
 9. Поредната чудесна идея, получил се е невероятен личен подарък. От самото начало да използваш един от китове на рожденичката и избора на цветова гама, до крайната визия - всичко е добре обмислено и перфектно изпълнено.. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 10. Много е красива, изработена с много страст, личи си...много ми харесва.

  ОтговорИзтриване
 11. Прекрасен подарък и като идея и като изпълнение..Подарявала съм 365 позитивни мисли за приятел и...знам какво удоволствие е да ги приготвиш и подбереш.. Със сигурност труда е огромен, но си заслужава.. Браво!

  ОтговорИзтриване
 12. Момичета, много сте мили - БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!

  Thank you Jani,I'm glad to sea you here!
  Sylvia THANKS a lot for compliments!

  ОтговорИзтриване

Коментарът ти е важен за мен!Благодаря!!!
Thanks a lot for your coments!!!